top of page

TESTIMONIES

FOR YOU TO HAVE AN IDEA OF THE INCREDIBLE RESULTS THAT AWAIT YOU,
THESE TOP CLIENTS HAVE KINDLY AGREED TO DESCRIBE AND EXPOSE THEIR INSPIRING JOURNEY.

SIW LENE

48 ÅR

11 MÅNEDER MED COACHING

"GIFT, TOBARNSMOR OG JOBBER MED INNOVASJON, ORGANISASJONS- OG LEDERUTVIKLING, SELVUTVIKLING ER EN VIKTIG DRIVER FOR MEG, OG JEG ØNSKER ALLTID Å VÆRE DEN BESTE UTGAVEN AV MEG SELV SLIK AT JEG OGSÅ KAN HJELPE OG UTVIKLE ANDRE.

MED WILLIAM PAUL-METODEN, HAR JEG FUNNET EN HELHETLIG TILNÆRMING TIL GOD HELSE SOM PASSER MED MIN EGEN FILOSOFI OG GJØR AT JEG KAN YTE OG PRESTERE MITT BESTE PÅ ALLE ARENAER I LIVET, BÅDE I FAMILIELIVET, PÅ JOBB OG PÅ FRITIDEN.

 

JEG BEGYNTE Å TRENE MED PAUL I MARS 2022 – DET JEG HAR ERFART SKILLER SEG FRA ALT ANNET JEG HAR OPPLEVD MED TRENING TIDLIGERE. TRENINGSFILOSOFIEN HANS ER ANNERLEDES PÅ DEN MÅTEN AT HAN TENKER UTENFOR BOKSEN OG INSPIRERER MED SIN KOMPETANSE TIL HVA SOM ER MULIG Å FÅ TIL PÅ EN MÅTE SOM JEG INTUITIVT FORSTÅR. INNOVATIVT FORDI DER ANDRE VILLE BEGYNT MED DETALJFOKUS, BEGYNNER HAN MED HELHETEN.

 

JEG HAR VÆRT RIMELIG GODT TRENT I ALLE ÅR, MEN ETTER TO ÅR MED HJEMMEKONTOR OG HJEMMETRENING VAR JEG I MARS 2022 KLAR FOR Å FÅ HJELP UTENFRA. JEG ØNSKET Å KOMME I GANG IGJEN MED TRENING OG BLI BEDRE PÅ DET ENN NOEN GANG.

 

IDAG ER SITUASJONEN DEN AT KROPPEN FØLES BEDRE OG STERKERE ENN NOENSINNE. DET ER FANTASTISK AT JEG FOR EKSEMPEL KAN TA 100 KG I MARKLØFT ELLER GJØRE UTFALL MED 26 KILOS MANUALER I HVER HÅND! IKKE NOK MED DET, HJERTE- OG LUNGEKAPASITETEN MIN HAR ØKT DRASTISK, I LIKHET MED ØKT SMIDIGHET OG EVNE TIL Å FØLE OG FORSTÅ SUBTILE SIGNALER I KROPPEN. DET ER SVÆRT VIKTIG FOR MEG Å VÆRE BEVISST KOMPETENT PÅ DET JEG HOLDER PÅ MED. SAMMEN MED WILLIAM PAUL HAR JEG UTVIKLET EN SANN FORSTÅELSE FOR KOMPLEKSE MUSKULÆRE BEVEGELSER, SOM JEG KAN UTFØRE MED SIKKERHET UTEN Å TENKE PÅ DETALJENE LENGER.

 

FOR Å KONKLUDERE, SÅ ER DET AT KROPPEN ER ET UTROLIG KUNSTVERK, OG BEHANDLET OG TRENT HELHETLIG MED RIKTIGE METODER, SÅ VIL DEN FORMES TIL DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV, BÅDE FYSISK OG MENTALT. ALLE KUNSTVERK ER UNIKE, I LIKHET MED OSS MENNESKER. VÆR DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV!"

OLAV JOHAN

61 ÅR

10 MÅNEDER MED COACHING

"JEG BEGYNTE Å BRUKE WILLIAM PAUL SOM PT-TRENER I APRIL 2022. PÅ DET TIDSPUNKTET TRENTE JEG GANSKE BRA 4-5 GANGER I UKEN OVER EN TIÅRSPERIODE, MEN UTEN Å GJØRE NOE SÆRLIG FREMSKRITT HVERKEN PÅ KONDISJON, STYRKE ELLER HELSE SELV OM JEG LEIDE EN PT FOR NOEN ÅR SIDEN. VEKTEN HADDE STAGNERT PÅ ET FOR HØYT NIVÅ, NOE SOM FØRTE TIL FOR HØYT BLODTRYKK, HØYT BLODSUKKER-NIVÅ OG DIABETES 2-DIAGNOSE GRADVIS OVER DE SISTE 3-4 ÅRENE. JEG SLET MED DETTE OG KOM IKKE VIDERE PÅ EGEN HÅND.


ETTER 8 MÅNEDERS TRENING MED WILLIAM PAUL HAR JEG KOMMET VESENTLIG VIDERE OG OPPNÅDDE KONDISJON, STYRKE OG HELSENIVÅ SOM ER VESENTLIG BEDRE OG OVERRASKENDE BRA FOR MIN ALDER Å VÆRE. NÅ ER VEKTEN, BLODTRYKK OG BLODSUKKER PÅ HELT OK NIVÅ. KONDISJONEN OG STYRKE HAR BLITT OVERRASKENDE BRA. JEG ER SVÆRT FORNØYD MED DE RESULTATER SOM JEG HAR OPPNÅDD, OG KLAR TIL Å MØTE ALLE DAGLIGLIVETS UTFORDRINGER UTEN Å VÆRE BUNDET AV HYPPIGE DOKTORBESØK OG MEDISINERING PÅ TROSS AV AT JEG ER OVER 61 ÅR. DOKTOREN ER NÅ FORNØYD MED BLODSUKKER OG BLODTRYKK, OG DET HOLDER MED ÅRLIG SJEKK HERETTER.


WILLIAM PAUL HAR EN UNIK EVNE TIL Å MOTIVERE OG GJØRE TRENINGEN MORSOM OG UANSTRENGT. VI HAR GJORT BOKSETRENING, UTENDØRS LØPING OG EKSPLOSIV HOPP-TRENING SOM HAR VÆRT BÅDE GØY OG LÆRERIKT. DET HAR BEDRET LØPETEKNIKK, SPENST, REAKSJONSEVNE, OG IKKE MINST HAR DET GITT MOTIVASJON OG SELVTILLIT Å SE FREMSKRITTENE HAN HAR HJULPET MEG TIL Å OPPNÅ."

HANS KRISTIAN

49 ÅR

8 MÅNEDER MED COACHING

DET ER NESTEN IKKE TIL Å TRO HVORDAN WILLIAM PAULS COACHING HAR FORANDRET LIVET MITT. JEG SÅ MEG NØDT TIL Å SLUTTE I JOBBEN I ET BRØNNBORINGSFIRMA I 2014 ETTER LANG TIDS RYGG- OG LEDDGIKTSSMERTER SOM HADDE FORVERRET SEG ETTER FLERE ARBEIDSUHELL. MELLOM 2014 OG 2022 FORRINGET HELSEN MIN SEG SÅ ALVORLIG AT DET PÅ ET TIDSPUNKT VAR EKSTREMT VANSKELIG Å GÅ ELLER STÅ OPPREIST MER ENN 10 MINUTTER. NAKKEN MIN VAR SÅ STIV AT JEG IKKE KUNNE BEVEGE MEG I NOEN RETNINGER OG Å LIGGE PÅ RYGGEN VAR SVÆRT SMERTEFULLT.

SÅ, DA JEG BEGYNTE Å TRENE MED WILLIAM PAUL I JUNI 2022, ER DET RETT OG RIMELIG Å SI AT JEG VAR PÅ MITT ALLER LAVESTE HELSEMESSIGE NIVÅ. JEG VAR SVÆRT NERVØS, FOR I TILLEGG TIL MIN SVEKKEDE HELSETILSTAND, HADDE JEG HELLER ALDRI TRENT I MITT LIV. MEN TIL ALT HELL GIKK DET OVERRASKENDE BRA. VI STARTET MED HELT BASIC TRENING OG FOKUSERTE PÅ Å GJENOPPRETTE MOBILITETEN I HELE KROPPEN. GRADVIS SUPPLERTE VI MED MER AVANSERTE ØVELSER OG, PÅ NESTEN MAGISK VIS, ØKTE MIN STYRKE, MOBILITET OG KONDISJON RASKT. PARALLELT AVTOK MINE KRONISKE SMERTER. FØR VI VISSTE ORDET AV DET BLE JEG FORHOLDSMESSIG STERKERE ENN DE FLESTE JEG SÅ PÅ TRENINGSSTUDIOET OG MINE PRESTASJONER FORTSATTE BARE Å FORBEDRE SEG.

IDAG FØLES KROPPEN MIN BEDRE ENN NOENSINNE. MOBILITETEN MIN ER GOD, SMERTENE SOM HADDE PLAGET MEG I ET TIÅR ER NESTEN BORTE OG MINE TRENINGSPRESTASJONER ER UTMERKEDE: JEG KAN TA KNEBØY OG MARKLØFT MED SVÆRT TUNGE VEKTER. JEG KAN TA FLERE PULL-UPS OG ARMHEVNINGER, SAMT GÅ HUNDRE ETASJERS TRAPPELØP I RASK FART UTEN PROBLEMER. JEG VAR EN AV DE SVAKESTE OG NÅ KJENNES DET SOM JEG IKKE HAR NOEN SVAKHETER I DET HELE TATT JEG ER GANSKE ENKELT STERK, SUNN OG SELVSIKKER.

bottom of page